Leeuwarden

Netwerkcentrum Leeuwarden ‘de Klomp’

Stichting Netwerkcentrum Leeuwarden ‘de Klomp’ verbindt mensen onder het motto “Kan niet bestaat niet”. Het doel is om mensen een laagdrempelige zinvolle dag invulling te geven en perspectief te bieden. Door middel van de vele activiteiten die door hun vrijwilligers worden verricht kunnen zij allerlei gratis en/of betaalbare activiteiten en diensten aanbieden voor de inwoners van Leeuwarden. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom.

Het Netwerkcentrum Leeuwarden brengt ook samenwerkingen tot stand tussen diverse organisaties en koppelt verschillende initiatieven. Het initieert nieuwe activiteiten middels samenwerkingen tussen professionals, vrijwilligers en studenten. Naast expertise biedt het Netwerkcentrum Leeuwarden faciliteiten, ondersteuning, begeleiding en veel enthousiasme.

Voor wie?

Ook de PIE-aanpak wordt aangeboden aan de bezoekers van het Netwerkcentrum Leeuwarden. Sigrid, de gastvrouw van het Netwerkcentrum Leeuwarden, biedt de aanpak aan met behulp van het gespreksinstrument Mijn Positieve Gezondheid. In samenwerking met Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN), waar het Netwerkcentrum Leeuwarden al een ruime tijd mee samenwerkt. Iedereen kan gratis meedoen, kom langs en vraag naar Sigrid voor meer informatie.

Waar en wanneer?

Bezoekers kunnen vanaf juli 2022 met Sigrid een gesprek voeren over hun Positieve Gezondheid.
Dit kan op maandag en donderdag tussen 10:00 en 14:00 uur. Kom gezellig langs voor een bakje koffie en kennismaking.
Je vindt het Netwerkcentrum Leeuwarden ‘de Klomp’ aan de Insulindestraat 27 in Leeuwarden.

Iedereen is welkom.

Liever eerst even bellen? Dat kan via 06-39738978. Meer lezen over of benieuwd naar de activiteiten van het Netwerkcentrum Leeuwarden? Neem een kijkje op de website.

Doe jij mee?

Ben jij één van de deelnemers van de PIE-studie in Leeuwarden? In dat geval kun je hier de uitgebreide informatiebrief downloaden. Mocht je vragen hebben over jouw deelname aan de studie, dan kun je deze stellen aan één van de onderzoekers via 010-7041397, PIE.studie@erasmusmc.nl of door middel van het contactformulier.