Het team

Het team

Over het team

De PIE studie wordt uitgevoerd door  onderzoekers van de afdeling Maatschappelijke gezondheidszorg van het Erasmus MC in Rotterdam. Hier vindt u een overzicht van het team.

Hierbij wordt nauw samengewerkt met VitaValley, Pharos, Niped en Institute for Positive Health naast al onze lokale samenwerkingspartners. De studie is mede mogelijk gemaakt door Noaber Foundation en ZonMw.

Adriana M.C. Israël, MSc

Adriana Israël is basisarts en werkt als arts-onderzoeker in opleiding bij de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC. Haar promotietraject betreft de effect- en procesevaluatie van de preventieve integrale e-health (PIE) aanpak. Zij is de uitvoerend onderzoeker van de PIE-studie en staat open voor alle vragen van deelnemers van de studie of geïnteresseerden in de studie.

Dr. Mariëlle A. Beenackers

Mariëlle Beenackers is een volksgezondheidsonderzoeker en epidemioloog die werkzaam als senior onderzoeker bij de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC. Ze is projectleider van de PIE-studie.

Professor Frank J. van Lenthe

Frank van Lenthe is hoogleraar ‘Sociale epidemiologie’ binnen de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC. HIj is ook verbonden als hoogleraar ‘Ruimtelijke diversiteit en ongelijkheid in stedelijke gezondheid’ aan de Universiteit van Utrecht. Frank van Lenthe is verbonden als inhoudelijke expert en klankbord aan de PIE-studie.