Utrecht


logo mixit

logo in de kern gezond

Voor wie?

In Utrecht wordt de PIE-aanpak aangeboden aan bewoners van MIXIT en LIVIN in de wijk Leidsche Rijn. Vrijwilligers van Indekerngezond en 2e jaars studenten sociaal werk van ROC Midden Nederland bieden de aanpak met Mijn Positieve Gezondheid aan en werken samen met De Tussenvoorziening en de gemeente Utrecht.

Wanneer?

Bewoners kunnen vanaf 20 mei 2021 een gesprek inplannen om Positieve Gezondheid in hun leven te verkennen. Zie ook de flyer die bewoners van MIXIT en de flyer die de bewoners van LIVIN in de brievenbus hebben gekregen.

Hoe?

Bewoners kunnen terecht bij Indekerngezond voor een kopje koffie of thee en een informele kennismaking. Iedere bewoner van MIXIT en LIVIN heeft een flyer met uitnodiging gekregen waar meer informatie op staat. Gesprekken kunnen plaatsvinden in groepjes of individueel. Als u als bewoner van MIXIT of LIVIN interesse heeft om mee te doen, loop dan langs bij Indekerngezond of neem contact op via telefoon of e-mail om een afspraak in te plannen.

Voor meer informatie neem contact op met Marjolein van Indekerngezond.
E-mail: marjoleinrebel@indekerngezond.nl
Telefoon: 06 421 263 41

Doet u mee?

Bent u één van de bewoners in MIXIT of LIVIN en doet u mee met de studie? U kunt in dat geval hier de uitgebreide informatiebrief downloaden. Als u vragen heeft over uw deelname aan de studie, kunt u deze stellen aan één van de onderzoekers via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Telefoonnummer: 010-7041397
E-mailadres: PIE.studie@erasmusmc.nl