Amersfoort

PIE-aanpak bij de Voedselfocus

Vanaf mei 2022 wordt de PIE-aanpak aangeboden bij de Voedselfocus, de voedselbank van Amersfoort. Cliënten van de Voedselfocus kunnen daar terecht voor een gezondheidscheck elke woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 13:00.

De gezondheidscheck bestaat uit de online vragenlijst van de Persoonlijke Gezondheidscheck en het controleren van de bloeddruk, bloedsuiker, cholesterol, gewicht, lengte en de buikomvang. Studenten van de opleiding doktersassistenten voeren de metingen uit. Een week later krijgen cliënten een gesprek met een leefstijlcoach aangeboden. Zij helpt je om te kijken wat er in de buurt voor hulp mogelijk is.

Voor de gezondheidscheck heb je een e-mailadres en je telefoon nodig. De gezondheidscheck duurt een uur. Het gesprek met de leefstijlcoach een week later duurt een half uur.

Een afspraak voor de gezondheidscheck maak je bij de receptie van de Voedselfocus. Je kan hiervoor de receptie bellen op 033 – 472 19 37, in elk geval van 09:00 tot 13:00 uur; in de middag beperkt. Je kan ook een mailtje sturen naar info@vbamersfoort.nl